Comanda de minim 250 lei si beneficiezi de transport GRATUIT!

Biberonul BIBS a primit prestigiosul premiu Red Dot pentru Design, recunoașterea supremă în lumea designului de produs. Această distincție consolidează statutul brandului BIBS ca lider în inovație și creativitate în industria produselor pentru bebeluși.

Instituit în 1955, premiul Red Dot recompensează cele mai remarcabile lucrări în designul de produs, brand și comunicare. Faptul că BIBS a fost distins cu acest premiu atestă excelența și angajamentul brandului de a crea produse de înaltă calitate, ce combină designul excelent cu funcționalitatea și durabilitatea.

Henrik Larsen, CEO BIBS Denmark, a declarat: “Suntem deosebit de onorați să acceptăm acest premiu, știind că Red Dot ne-a evaluat prin prisma faptului că încercăm să facem viața de părinte mai ușoară, combinând alături de un design excelent, funcționalitate și durabilitate. Câștigul premiului Red Dot este doar începutul pentru noi, iar BIBS va continua să creeze produse de înaltă calitate, demne de această distincție prestigioasă.”

Biberonul BIBS se remarcă prin caracteristicile sale inovatoare și designul modular inteligent. Alegerea materialului, sticla borosilicată, conferă biberonului rezistență și durabilitate, fiind un companion de încredere în viața de zi cu zi a familiilor. De asemenea, BIBS a luat în considerare preferințele individuale de culoare și stil, oferind posibilitatea de a alege tetine de diferite forme și culori, pentru a satisface nevoile fiecărui părinte și copil.

Premiul Red Dot subliniază nu doar calitatea designului BIBS, ci și angajamentul brandului de a continua să inoveze și să exploreze noi modalități de a aduce produsele lor la un număr și mai mare de oameni, în întreaga lume.

Biberonul BIBS nu doar îmbină funcționalitatea, siguranța și ușurința în utilizare pentru părinți și bunici, ci și promovează alăptarea naturală prin tetina din cauciuc natural, care imită mamelonul mamei. Acest aspect este deosebit de important pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă a bebelușilor.

BIBS este un brand cu o reputație solidă în industria produselor pentru bebeluși. Fondat în Danemarca în anii ’70, BIBS s-a concentrat întotdeauna pe dezvoltarea de suzete și biberoane inovatoare, care să satisfacă nevoile și confortul bebelușilor, oferind în același timp soluții practice și sigure pentru părinți.

Premiul Red Dot pentru Design

Toata colectia BIBS poate fi descoperita aici.

Coș