Comanda de minim 250 lei si beneficiezi de transport GRATUIT!

Dacă aveți grijă de suzeta copilului dumneavoastră și o înlocuiți la timp, vă puteți bucura în siguranță de liniștea și starea de bine pe care o oferă suzeta copilului dumneavoastră.

Înlocuirea suzetei – cât de des?

Suzetele trebuie înlocuite după 4-8 săptămâni de utilizare totul în funcție de cât de mult este folosită suzeta în acest timp. Unii bebeluși au o aspirație foarte puternică sau folosesc doar o suzetă, iar în aceste cazuri suzeta poate fi gata pentru înlocuire după mai puțin de 4 săptămâni.

Există, de asemenea, un motiv igienic pentru a înlocui suzeta în mod regulat. Cu cât suzeta este folosită un timp îndelungat, cu atât mai multe bacterii se vor ascunde în ea. Din acest motiv, copilul dumneavoastră nu ar trebui să folosească aceeași suzetă mai mult de 8 săptămâni chiar daca pare ca este în stare perfectă.

Înainte de a oferi suzeta copilului dumneavoastră, ar trebui să o verificați întotdeauna pentru a detecta urme vizibile de uzură faceți acest lucru trăgând de tetină. Daca tetina are urme de dinți, crăpături sau alte semne de uzură, trebuie să o înlocuiți imediat.

Cum să faci suzeta să reziste mai mult ?

Dacă ai grijă de suzeta copilului tău, aceasta va rezista în mod natural mai mult. O idee bună ar fi să o depozitați într-un loc curat și uscat.

Dacă tetina suzetelor din cauciuc natural devine mai mare, înseamnă că este timpul să înlocuiți suzeta.

Suzetele FRIGG trebuie sterilizate înainte de utilizare. Bebelușii prematuri și bebelușii de până la 3 luni au nevoie de o curatare mai minuțioasă și frecventă a suzetei, fată de bebelușii cu varste de peste 3 luni. Prin urmare, suzeta trebuie curătată mai des atunci când copilul are sub 3 luni.

Verificați întotdeauna suzeta înainte de utilizare.

Coș

Back to Top