Comanda de minim 250 lei si beneficiezi de transport GRATUIT!

Imaginația copiilor este un univers în continuă expansiune, iar Turnul Wobbly de la BIBS este partenerul ideal pentru a le oferi oportunități infinite de joacă. Cu un design captivant și funcționalități inovatoare, această jucărie aduce bucurie și stimulare pentru cei mici.

Texturi diferite pentru dezvoltarea senzorială:

O caracteristică remarcabilă a Turnului Wobbly este variabilitatea texturilor pe care le oferă. Fiecare parte a jucăriei are o textură distinctă, furnizând stimulare senzorială pentru cei mici. De la zone netede la suprafețe cu relief, această diversitate contribuie la dezvoltarea simțurilor copilului tău.

Forme captivante pentru joc educativ:

Formele de diferite dimensiuni ale Turnului Wobbly încurajează explorarea și jocul creativ. Copiii pot descoperi cum se potrivesc aceste forme, dezvoltând abilitățile lor motorii fine și învățând despre relații spațiale. Fiecare mișcare a jucăriei devine o oportunitate de învățare distractivă.

Minge zornăitoare interactivă:

Partea superioară a Turnului Wobbly nu este doar o simplă extensie. Aceasta funcționează ca o minge zornăitoare interactivă, aducând un element sonor la joacă. Copiii vor adora să rotească și să simtă mișcarea, oferindu-le o experiență captivantă în timp ce descoperă lumea înconjurătoare.

Design clasic – modern pentru orice spațiu:

Cu un design clasic – modern, Turnul Wobbly se integrează perfect în orice locuință. Materialele de înaltă calitate și finisajele atente aduc un aspect estetic plăcut, făcându-l nu doar o jucărie, ci și o piesă decorativă în camera copilului tău.

Turnul Wobbly de la BIBS nu este doar o jucărie, ci o poartă către o lume a jocurilor infinite. Stimulând simțurile, dezvoltând abilitățile motorii fine și oferind bucurie, această jucărie este un cadou perfect pentru cei mici. Investiția în joc educativ și distractiv este, fără îndoială, o investiție în dezvoltarea sănătoasă a copilului tău.

Coș