Comanda de minim 250 lei si beneficiezi de transport GRATUIT!

#NoTrainingWheels

Pentru a ne dezvolta, trebuie să iesim în afara zonei noastre de confort, depășind limitele autoimpuse în medii și circumstanțe care de multe ori sunt imprevizibile sau incomode. Trebuie să fim dispuși să ne aventurăm cu curaj.

Este posibil ca cei mici să învețe devreme această lecție de viață? Credem că răspunsul este un „da!” răsunător! Cu colecțiile Kinderfeets realizate în mod sustenabil, care sprijină dezvoltarea fizică și cognitivă a copiilor, acestora li se oferă instrumentele de care au nevoie pentru a deschide calea unei aventuri independente, fără teamă.

Născut în Olanda, unde dragostea pentru ciclism este încurajată devreme, fondatorul și proprietarul Oscar V. Mulder a fost hotărât ca tânăr părinte să cultive în fiul său, Sebastiaan, aprecierea pentru aventură. Ceea ce a început în urmă cu 10 ani ca un proiect unic de a construi lui Sebastiaan propria bicicletă de echilibru s-a dezvoltat într-o companie prosperă pentru copii, care îi inspiră pe cei mici din întreaga lume. Astăzi, Oscar își folosește cei 20 de ani de experiență internațională în design de mărci pentru a gestiona Kinderfeets, o afacere sustenabilă care produce jucării active și instrumente de învățare care îi sprijină pe copii în căutarea independenței, încrederii și dezvoltării.

Inspirat de bicicletele tradiționale olandeze, Kinderfeets este un joc de cuvinte pentru cuvântul olandez „kinderfiets”, care se traduce prin „bicicletă pentru copil”. Din exterior, bicicletele, triciclurile și alte produse Kinderfeets pot părea simple în design, dar caracteristicile specifice ale fiecăruia asigură siguranța copiilor și un impact redus asupra mediului.

Fabricate din lemn de bambus sau mesteacăn, bicicletele Kinderfeets de echilibru și triciclete au cadru mic, scaune reglabile, suport pentru picioare, anvelope biodegradabile și ghidon căptușit care garantează confort și stabilitate.

De ce bambus? Ei bine, răspunsul este destul de simplu.

Bambusul este extrem de adaptabil și rezistent, crește incredibil de rapid și are capacitatea de a se autoregenera! De asemenea, nu necesită substanțe chimice toxice sau pesticide artificiale pentru creștere și întreținere, ceea ce îl face rentabil. În comparație cu alte lemne de esență tare, este mult mai flexibil (chiar dacă are fibre dense) și este, de asemenea, rezistent la dăunători. Se mai folosește lemn de mesteacăn durabil, o altă opțiune cu creștere rapidă și ecologică sau lemn de fag german de la fabrici certificate FSC.

Alte produse, cum ar fi placa de copii inspirată de Waldorf-Classroom, oferă celor mici o experiență de joc activă și imaginativă, greu de învins! Piesele suplimentare pentru copii, accesoriile pentru biciclete și jucăriile educaționale inspiră dezvoltarea abilităților motorii și cognitive, cultivând și aprecierea pentru aventură.

Alte practici ecologice, cum ar fi folosirea vopselelor și lacurilor non-toxice, pe bază de apă, a ambalajelor minime și a hârtiei reciclate pentru informații despre produse, nu numai că ajută la ilustrarea abordării de afaceri durabile, ci și îi pregătesc pe copii pentru o viață prietenoasă cu planeta. În plus, o parte din profitul anual Kinderfeets este destinată Trees for the Future – o organizație nonprofit care colaborează cu afaceri ca noi pentru a planta copaci și a combate defrișarea.

Cei de la Kinderfeets cred ca o viață fără roțile de antrenament este o viata explorată pe deplin, o călătorie plină de aventură și curaj, o căutare a libertății și a independenței. Pentru un copil să exploreze lumea de unul singur este o alegere curajoasă – să se îndrume în mod întâmplător către încredere în sine și împlinire!

Cu toate acestea, nu doar copiii Kinderfeets  sunt cei care ajung departe, ci toți aceia dintre noi care aleg să renunțe puțin la control și să elibereze spiritul de copil.

Coș

Back to Top