Comanda de minim 250 lei si beneficiezi de transport GRATUIT!

Dacă ești în căutarea celei mai bune biciclete fără pedale sau triciclete pentru cel mic, dar nu ești sigur în privința dimensiunii sau modelului potrivit, îndrăgita tricicletă/bicicletă 2-în-1 de la Kinderfeets vine în două dimensiuni diferite pentru a se potrivi tuturor micilor aventurieri.

Modelul TINY TOT are un cadru mai mic, potrivit pentru copiii cu vârsta de unu la doi ani, în timp ce varianta de dimensiuni mai mari, TINY TOT PLUS, este destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 18 luni și patru ani.
Atât TINY TOT, cât și TINY TOT PLUS oferă o valoare dublă, putând fi convertite de la triciclu la bicicletă fără pedale atunci când micuțul tău este pregătit.

Pentru o perspectivă mai cuprinzătoare, vă rugăm să consultați graficul de mai jos.

În timp ce informațiile de mai sus servesc ca ghid, cea mai bună modalitate de a determina mărimea potrivită pentru copilul dumneavoastră este să măsurați lungimea interioară a piciorului său și să comparați cu intervalul de înălțime al șeii fiecărei biciclete.

Fit Check:
După cum este prezentat în imaginea de mai jos, copilul dumneavoastră ar trebui să poată așeza ambele picioare confortabil pe sol când este așezat, cu picioarele aproape drepte, deoarece acest lucru îi va permite să propulseze bicicleta înainte cu vârfurile picioarelor într-un gest de alergare și să oprească bicicleta cu picioarele în contact ferm cu solul. (Pentru utilizarea în aer liber, copiii ar trebui să poarte încălțăminte).
Șeaua poate fi reglată dacă genunchii copilului sunt prea îndoiti – doar setați șeaua la o înălțime mai mare până când pare potrivită și este confortabilă pentru micul aventurier.

Avem și modelul cu patru roți, Tiny Glider, pentru părinții care doresc să ofere o mână de ajutor copilului lor în timp ce învață să meargă cu bicicleta.

Aventuri fericite!

Descoperă întreaga colecție Kinderfeets AICI

Coș