Livrare :

Woodybaby.ro livrează pe întreg teritoriul României în termen de 2-4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Produsele cu statusul „Disponibil pentru precomanda” se livreaza in termen de 6-8 zile lucrătoare.

Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către cumpărător în formularul de comandă, utilizând un serviciu de curierat.

Prețul livrării este de 20 lei, pentru comenzile de peste 250 lei transportul este gratuit. Pentru kilometrii extra, cheltuielile suplimentare de livrare vor fi suportate de client. Aceste informații vor fi comunicate telefonic după plasarea comenzii.

În situația în care vor apărea dificultăți de livrare, woodybaby va anunța cumpărătorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrării. Vânzătorul, în cazul în care nu poate executa contractul, motivat de faptul că produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către cumpărător pentru produsul sau serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile calendaristice.

Retur :

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returnezi produsul / produsele comandat(e).

În acest scop, trebuie să notifici woodybaby în scris, prin email la adresa contact@woodybaby.ro, asupra intenției tale de a returna produsul / produsele achizitionat(e), fără obligativitatea invocării unui motiv anume. În caz contrar, woodybaby poate refuza returul produsului / produselor.

Woodybaby are obligația să returneze contravaloarea produsului / produselor în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

Informațiile necesare care trebuie furnizate pentru retur:

  • nume, prenume
  • adresă postală
  • adresă de email
  • numărul de telefon
  • numărul comenzii
  • datele contului bancare
  • motivul returului (opțional; informația va fi folosită pentru îmbunătățirea serviciilor).

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi în sarcina ta.

Adresa pentru trimiterea returului:

Preda Andrada Madalina II
Strada Tudor Vladimirescu, bloc G2, Ap. 9, oraș Moinesti, județul Bacău.

În cazul în care la livrare constați că produsul / produsele este / sunt nefuncțional(e) sau prezintă vicii de fabricație, poți cere înlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediată a sumelor deja încasate de woodybaby, fără alte despagubiri. În acest scop, trebuie să notifici în scris woodybaby, prin email la adresa contact@woodybaby.ro în termen de 48 de ore de la primirea comenzii.