Comanda de minim 250 lei si beneficiezi de transport GRATUIT!

Biberonul Élhée revoluționează lumea dulce a celor mici din toate punctele de vedere…
Preocupată să construiască un univers sigur și estetic adaptat celor trei copii ai săi, Allison Piraud, fondatoarea brandului Élhée, a fost în mod natural hotarată să regândească biberonul dincolo de singura sa funcție.

Ideea de a inova în acest domeniu i-a devenit evidenta încă de la primele alăptari ale primului copil.
Pentru acest obiect extrem de simbolic al părintelui, Allison a analizat atent materialele oferite de industria tradițională. Obosită de experiențele ei cu recipientele de sticlă sparte și sceptică cu privire la siguranța noilor materiale plastice, Allison a optat pentru o nouă generație de silicon de calitate medicală, care nu numai că asigură siguranța copiilor mici dar vine și cu nenumărate avantaje.

Flexibil, moale și blând la atingere, cu un design unic, totul în curbe, maleabilitate și poezie, aduse ca un tribut curbelor naturale ale maternității.

De ce un design rotund? Pentru ca Dragostea este rotundă!

De la pântecele mamei până la sân, prin rotundul ce se formează atunci când mama îmbrățișează: ochii nou-născuților surprind un univers alcătuit din linii familiare. Pentru a respecta prețiozitatea acestei prime vederi asupra lumii, și ca un semn poetic al curbelor feminine, Élhée păstrează acest design în contrast cu biberoanelor cilindrice clasice.

În timp ce scopul său principal este de a fi practic, sticla este, de asemenea, primul articol de îngrijire a copiilor care intră în relația părinte-copil ca obiect al unei legături necondiționate, punctează viața de zi cu zi a familiilor și devine simbolul primelor luni de viață. Este simbolul primelor luni de viață, un timp pe cât de trecător, pe atât de decisiv.

Curbele sale feminine și textura delicată fac din biberonul Élhée însoțitorul ideal pentru tinerii părinți care vor să vadă dincolo de recipient. O bulă de moliciune menită să pună în valoare momentul privilegiat al hrănirii, recipientul plin cu poezie deschide calea către o nouă artă a alăptării.

Înconjurată de parteneri industriali și experți dedicați aceleiași abordări exigente, Allison a testat zeci de prototipuri pentru a obține un rezultat final excepțional. De la sănătatea absolută a materialului, până la formatul inovator al obiectului și finisajele sale ireproșabile din punct de vedere ergonomic și practic, nimic nu a scăpat ochiului fără compromis al acestei tinere mame.

Coș